Українські партизани ліквідували гауляйтера Нової Каховки Віталія Гура. Про це повідомляє український блогер, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський на своїй сторінці у twitter.

Українські партизани активно працюють у найглибшому тилу у російських окупантів і вкотре продемонстрували плоди своєї праці. Так, гауляйтера Нової Каховки застрелили.

Віталій Гура. Фото: скрін youtube

Денис Казанський зазначив, що за інформацією пропагандистських російських ЗМІ Віталія Гура намагалися врятувати і навіть розпочали транспортування до Криму, але зрадник України помер у дорозі.

Казанський зазначив, що стати гауляйтером на окупованих територіях України - найгірше рішення, адже партизани не сплять і поступово відшукують зрадників.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Гауляйтера Нової Каховки Віталія Гуру застрелили партизанами. Його намагалися врятувати і везли до Криму, але не довезли. Гауляйтер - найнебезпечніша професія на окупованих територіях. Не йдіть у гауляйтери", - написав Денис Казанський.

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього.

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк закликав МАГАТЕ та ООН змусити окупантів залишити ЗАЕС після нещодавніх обстрілів: "Чудом не злетіла у повітря".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".