У питанні контрнаступу українських військ необхідно набратися терпіння та не спекулювати на цій темі. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов в ефірі ТРК "Київ".

Олексій Данилов закликав не спекулювати на темі контрнаступу ЗСУ та не роздмухувати "зраду". Він зазначив, що українські захисники знають свою справу та розуміють коли та як їм краще діяти.

Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube

"Військові знають свою справу, знають, коли їм потрібно починати, І головне як швидко, як із найменшою кількістю втрат робити корисну справу для нашої країни: звільняти наші території від окупанта", - сказав секретар РНБО.

ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Крім того, Олексій Данилов дав зрозуміти, що ситуація на передових позиціях є дуже важкою, оскільки росія має багато запасів озброєнь ще з радянських часів. Це дозволяє їм вести вогонь щодо позицій українських захисників з ранку до вечора.

"Вони б'ють ними з ранку до вечора, тому що – ще раз наголошую – пішли ва-банк. Вони не можуть програти, як вони вважають, цю війну", - наголосив Данилов.

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього.

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк закликав МАГАТЕ та ООН змусити окупантів залишити ЗАЕС після нещодавніх обстрілів: "Чудом не злетіла у повітря".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".