Воїни ЗСУ продемонстрували неймовірну майстерність, потроївши для російських загарбників видовищний салют, який став останнім у їхньому житті. Кадрами поділилися бійці 93 бригади Холодний Яр у соціальній мережі Facebook.

Українські захисники щодня роблять все, щоб російські окупанти відчували себе в Україні наче в пеклі. Професіоналізму та мотивації нашим воїнам не позичати, тому свою місію вони виконують на 101%.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Так, воїни 93-ї бригади Холодний Яр показали результат однієї з останніх своїх робіт на передовій. Вони в тандемі зі знаменитим Javelin влаштували окупантам видовищний салют, потрапивши до їхнього танка. Ворожа бойова машина дуже гарно задимилася, а за кілька секунд вибухнула. При цьому вежа та інші частини техніки розлетілися на десятки метрів.

Знищення танка. Фото: скрін facebook 93OMB

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"93 бригада Холодний Яр продовжує знищувати окупаційні війська в Україні. До уваги - видовищне відео сьогоднішнього пострілу джавелінщика у ворожий танк", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, брати-близнюки залишилися без рідних і стали єдиним цілим у боротьбі проти російських загарбників: "Не можна просто виїхати".

Також наш портал інформував, Михайло Подоляк закликав МАГАТЕ та ООН змусити окупантів залишити ЗАЕС після нещодавніх обстрілів: "Чудом не злетіла у повітря".

Крім того, наш портал інформував, що воїн ЗСУ пообіцяв тиснути ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".