Російські пропагандисти знову вражають своєю жорстокістю та неадекватністю. Хоча, здавалося б, куди більше. На цей раз вони пригрозили німецькому журналісту розправою.

Такою була їхня реакція на висловлювання німецьких ЗМІ, які вирішили заступитися за свого ображеного пропагандистами земляка, який висвітлює правду про війну в Україні. Звинувачення у наклепах звучали на адресу депутата Держдуми Євген Попова. Саме він на федеральному каналі обізвав німця "нацистом".

Пропагандист Попов, скріншот з відео

Журналісти зазначили, що росіяни називають "нацистськими та фашистськими" танкові гаубиці pzh 2000, які передала Німеччина Україні для війни з окупантами.

Пропагандист Олексій Журавльов, будучи головним посіпаком путіна, переглянув цей ефір і знову обізвав німців "нациками". Більш того, він загрожує їм жорстокою розправою.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Ми прийдемо і всіх вас вб'ємо", - сказав Журавльов.

А Попов, у свою чергу, намагався втихомирити колегу. Мабуть, шестерні у його голові закрутилися і він зрозумів, що такі висловлювання не зіграють їм на руку. Але Журавльову було начхати.

Раніше ми писали про те, що британська розвідка попередила про підготовку до відкриття нового фронту на півдні України.

Як повідомляв Знай.ua, росію знову покарала матінка-природа: Тинду затопило через нескінченні зливи, людей евакуювали, а влада - у розпачі

Також портал Знай.ua писав, що президент Туреччини Ердоган вирішив стати на бік путіна: допомагатиме і вже закликає до переговорів