Майже місяць пройшов з моменту, коли російські окупанти завдали навмисного удару по центру Вінниці, через який загинула 4-річна дівчинка. Її мама вперше вирішила дати коментар із цього приводу.

Нова публікація з'явилася на сторінці Ірини Дмитрієвої в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої раніше була, поки трагедія не торкнулася її сім'ї.

Усе це сталося на очах, і російські ракети відібрали життя в її маленької дочки. Сама жінка була також сильно травмована, і тривалий час перебувала під контролем лікарів.

Майже через місяць вона не може повірити в цю реальність, і змиритися з таким неможливо.

"Я не вірю. Майже місяць пройшов після жахливої ​​трагедії... Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома... Я на власні очі все бачила і пам'ятаю, але знаходжуся в іншій реальності. Не вірю... І не хочу жити в новій. жахливої ​​реальності", - пише мешканка Вінниці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вона вірить, що обов'язково колись зустрінеться з дочкою, яка була життєрадісною дитиною, і навчила Ірину любити попри все.

Пост мами Лізи, фото: скріншот

"На жаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало... Ми обов'язково зустрінемося з тобою. Моє серце навіки з тобою, моя душа плаче", - каже вона.

Велику подяку жінка висловила всім, хто весь цей час підтримував її, і писав добрі слова на адресу сім'ї. Це величезна цінність у наш час, коли народу потрібно бути ближчим один до одного. Вона поки що не розуміє, чому Бог вирішив, що їй треба продовжувати жити, проте вірить, що всьому потрібен час, і незабаром стане легше.

Прощання з Лізою у Вінниці, скріншот з відео

Ось так росіяни руйнують життя цілих сімей, і, безумовно, це неможливо ніколи пробачити.

Нагадаємо, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Раніше повідомлялося, що 11-річний Андрійко грає у шашки під супермаркетом та збирає гроші для ЗСУ, Олександр Педан приєднався

Також Британська розвідка попередила про підготовку до відкриття нового фронту на півдні України .