Стало известно о том, что в Грузии могли наступить на те же грабли, и снова начать сотрудничество с россией. Журналисты заподозрили правительство в «зраде».

Об этом стало известно благодаря новому сюжету оппозиционного телеканала "Мтавари".

В расследовании говорится о том, что Министерство обороны Грузии могло предоставлять россиянам информацию о бывших военных, которые сейчас отправились в Украину воевать против оккупантов.

Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео

Их личные дела попали в руки прокуратуры так называемой Луганской народной республики. Они опубликовали их снимки недалеко от бывшей тренировочной базы украинских военных под городом Лисичанск.

Популярні новини зараз

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Наприклад, офіцер Михайло Камхадзе. Він з 2017 року служить у лавах ЗСУ, і зараз окупанти опублікували всю особисту інформацію про нього та всіх членів сім'ї.

Громадянин Грузії зазначає, що ніколи не був у місті Лисичанськ, а папка з його особистою справою виявилася у терористів найімовірніше через продажність співробітників архівного департаменту МО Грузії.

Військові, фото: скріншот з відео

Після виходу розслідування "Мтаварі" грузинська опозиція одразу розкритикувала владу, звинувативши "у зраді та колабораціонізмі", заявивши про російський вплив у міністерстві оборони Грузії.

У відомстві практично відразу прокоментували цей інцидент, і вони всі заперечують.

Грузинський військовий, скріншот: Youtube

"На жаль, телекомпанії "Мтаварі" та "Національний рух" продовжують цілеспрямовану дезінформаційну кампанію проти Міністерства оборони та Сил оборони Грузії", - заявляє відомство.

Нагадаємо, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Раніше повідомлялося, що кара їх наздоганяє: бригада, що звіряла в Бучі, вирушила в пекло .

Також, за п'ять місяців війни в Росії довелося шукати 16 додаткових генералів, частину усунув путін, частину - ЗСУ