Російські окупанти знову скаржаться на командування. Усіх неслухняних "прибирають", а потім починають вигадувати версії для родичів. Звісно, ​​у всьому вони звинувачують українців.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, опублікованій на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

У розмові окупант розповів, як їхній підрозділ був накритий вогнем із "Градів". І все б нічого, але це був "дружній вогонь". Тобто зробили це свої ж і причиною став той факт, що вони переплутали де північ, а де південь. Снаряди падали за кілька метрів від них.

Окупанти. Фото: скрін youtube

Також командування продовжує їх використовувати як гарматне м'ясо, відправляючи на найсильніші позиції Збройних сил України.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

"200-ті", "300-ті". Захлинулась атака. Атака була смішна. 5 людей атакували сотню... Наказав замкомбата, пі**р, б**! Самі виповзають. Виповз - виповз, ні - здох... Нам учора по рації сказали: "Самі виходьте"... Тут з кожним днем ​​все гірше, гірше, гірше, гірше. Людей дедалі менше, і менше, і менше”, - розповів окупант.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Далі російський окупант розповів, що раніше вони накривали позиції українських захисників за допомогою вогневого валу – за раз випускали приблизно 10-20 ракет. Тепер їх кількість скоротилася в кілька разів.

"Напевно, хо**и там регочуть. Просто ссуть окропом від сміху. Ми по окопах від своїх ховаємося, а вони стоять сміються на повний зріст. Тому що вони знають, що російський баран не потрапить, б**дь! З позицій піти!" буде складно. Тут же ще вебешники єбні є - група швидкого реагування. Наздоганяють і просто розстрілюють нах**! Потім кажуть, зник безвісти чи пішов", - розповів окупант.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів і отримали миттєву розплату: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .