Триває повномасштабна російська війна проти України, вже близько шести місяців, цифра сягає 180 днів.

Воїни ЗСУ допомогли понад 42 тисячам рашистських солдатів "самоденацифікуватися" на наших землях. Невідомо, скільки ще потрібно жертв, щоб вони нарешті зрозуміли просту істину, що їм просто не виграти і треба вже зараз повернути окуповані Крим, Донецьку та Луганську області.

Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube

У TikTok є ролик з одним з росіян, який розповів про свої спостереження щодо меморіалів, пов'язаних з Другою світовою війною. Він каже все це на головному пропагандистському телеканалі. Прив'язуватися до нього не потрібно, проте важливо дізнатися про деталі, які вони назвали.

— Я кілька днів тому був у Краснодарському краї, у станиці Канівській. Я прийшов на меморіал жертв Другої світової війни. І там величезні, найважчі йшли бої... і перелічені прізвища мешканців станиці, які загинули у Другій світовій війні. Потім перераховані прізвища солдатів, які загинули в Афганістані. Потім перелічені ті, хто загинув у Сирії. А потім йдуть чисті порожні плити, щоб записувати туди майбутніх жертв майбутніх воєн.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського

Невідомо, коли був цей ефір. Згодом він попросив зупинити розпалювання ненависті до України. Однак робити це безглуздо. Багато хто вже це знає, бо люди там надто прив'язані до пропаганди.

Нагадаємо, російські окупанти визнали, що кремлівську пропаганду побудовано на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор

Як повідомляв "Знай.uа", американський дипломат розповів, чому Україні важливо повернути Крим найближчим часом: "Зараз на кону все"

Знай.ua писав, бойовик з "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і в той же день дізнався про загибель сина на війні: "Я в а*уї"