Захоплення всієї території України – недосяжна мета для путіна. Про це повідомляє видання The Guardian, цитуючи заяву міністра оборони Британії Бена Воллеса.

Бен Воллес заявив, що війна, розв'язана Кремлем почала йти не за планом, оскільки ЗСУ продовжують тримати оборону, а західні союзники обіцяють збільшити військову та фінансову допомогу. Він зазначив, що путіну не вдасться втілити в життя свою мету.

Бен Воллес. Фото: скрін youtube

"Їм (росіянам, - ред.) поки не вдалося і навряд чи колись вдасться окупувати Україну. Їх вторгнення кульгало і змінилося настільки, що вони насправді зосередилися тільки в частинах півдня і сходу, дуже далеко від своєї триденної так званої "спеціальної операції", - заявив Бен Уоллес.

путін. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Глава Міноборони Великобританії додав, що у Кремлі робили ставку на серпень, думаючи, що світові набридне війна та підтримка України ослабне. Втім, все сталося навпаки – підтримка лише посилюється.

"Президент путін зробив ставку на те, що в серпні, через кілька місяців, нам усім набридне конфлікт, і міжнародне співтовариство розійдеться в різні боки", - констатував Уоллес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал повідомляв, що в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже через кілька років.