Росіяни не можуть перемогти на полі бою, та щоразу втрачають бойові одиниці та техніку, тому хочуть посилити підривну діяльність всередині України.

Перемогти Україну на полі бою окупантам не вдається, тому вони розмірковують, що треба зробити, щоб досягти мети, вдавшись до інших методів. Про це повідомив блогер Стерненко у своєму телеграм-каналі.

Пропагандисти. Фото: скриншот Telegram

Рашисти публічно обговорюють стратегію рф по створенню або посиленню конфлікту між Зеленським та Залужним, щоб послабити нашу обороноздатність. А також хочуть вдатися до посилення роботи колаборантів та зрадників, та засланих ворогів.

Пропагандисти планують вдаватися до більш жорстких дій, та змінити хід війни, а для цього діяти на території нашої країни більш агресивним методом.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Треба агресивніше діяти на їхній території. Але так, щоб це не спалювало нашу розвідувальну мережу. Ми знаємо яка там істерія на Україні, там шукають проросійських активістів, та нищать їх. заявив пропагандист.

Він заявив, що зрадники як можуть допомагають рф. На думку ротів путіна, ЗСУ та СБУ діють нагло. На своїй території захищатися від ворогів виявляється, треба більш ніжними методами.

Нагадаємо, ми писали, що воїни ВСУ влучним артилерійським ударом відправили до кобзона ватажка "ДНР".

Як повідомляв "Знай.ua" злетіла у повітря база елітних вагнерівців у Попасній: подейкують, що утилізовано самого Пригожина.

Також "Знай.ua" інформував, що українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті.