З кожним днем ​​росія стає дедалі слабшою, тому вони вимушено шукають "добровольців", аби ті воювали в Україні. Однак, насправді, всі вони не більш ніж просто "гарматне м'ясо".

Про це висловився відомий російський журналіст та опозиціонер Олександр Невзоров у новому ролику. Регулярно ділиться своїм баченням того, як розвивається ситуація на фронті.

Цього разу чоловік вирішив поговорити про нових путінських "добровольців". За його словами, це вже не боєздатні війська, як були у перші місяці війни, а щось просто жахливе. Вони не зможуть ніколи домогтися якихось успіхів, однак у Кремлі продовжують робити видимість того, що у них все йде за планом.

Олександр Невзоров, фото: Instagram

"П'яні, отдихливі, пузаті дідки антисанітарного вигляду, не потрібні навіть своїм сім'ям" - саме так охарактеризував нову путінську армію Олександр Невзоров.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На фронт відправляють зеків, а в провінції взагалі вони почали формувати територіальні батальйони. Вони згодні їхати в Україну, щоб померти за російського диктатора, а також вкрадену в українців пральну машину. Їх збивають у невеликі стада і "засовують в усувач вати, на який стрімко перетворився Донбас", як зазначив російський журналіст.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео

До речі, у путіна сьогодні є кілька шляхів його смерті. Перша – політична, яка вже настала у вигляді світової ізоляції.

Друга ж – електоральна.

путін. Фото: скрін youtube

"Вона неминуча і не буде красивою. Як у ватажка, який пішов на велике полювання з обіцянкою принести жирну видобуток своєму голодному племені, а повернувся до печери, притягнувши лише жалюгідну мишу" - підсумував Олександр Невзоров.

Нагадаємо, що розвідники Борис та Іван пройшли ООС, ставши єдиним злагодженим механізмом утилізації окупантів .

Раніше повідомлялося, що цинізм зашкалює: батьки російського солдата поховали чуже тіло, щоб отримати "гробові", доки син у полоні в Україні

Також у Пентагоні захоплені бездоганністю ЗСУ на полі бою .