Війна, яку розпочав путін 8 років тому, анексувавши Кримський півострів, триває. З часу широкомасштабного вторгнення минуло майже 6 місяців. Увага українців та світової спільноти прикута до вибухів у Криму.

Відчувши, що ЗСУ може звільнити Крим від російської окупації, місцеві почали поступово проявляти свою волю, яку намагалися пригнічувати росіяни. У мережі з'явилося відео, на якому чоловіки на чому світ стоїть поливають брудом армію путіна, та обурюються, що він везе у Крим багато техніки.

Техніка, що прямує у Крим. Фото: скриншот Telegram

У телеграм-каналі "Реальна війна" пишуть: "Емоційне відео від кримчан - з такими намірами громадян, росії не бачити успіху на півострові".

"Дивись, скільки їх пре, яку техніку вони везуть, диряві. Ти подивись, що вони везуть! Г*ндони ви, п*дари...", - обрюється чоловік побачивши багато військової техніки, яку везуть камазами до Джанкоя.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Техніка, що прямує у Крим. Фото: скриншот Telegram

Пізніше, чолов'яга, побачивши ще партію військових автівок зі знаком "Z" знову записав відео: "Ну, що рванути його просто зараз? Брати його на таран? Чи все ж під Джанкоєм врізати його? П***са, везе, с*ку , х**ло. Щоб ти здохла, за**па", - обурливо висловився кримчанин.

Нагадаємо, ми писали, що після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту, а потяги скасували.

Як повідомляв "Знай.ua" детонація складів у Джанкої, вибухи в районі військового аеродрому в Симферополі, що відомо.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти тікають з Херсону, після підриву мостів ЗСУ - у Мелітополі не дочекаються.