У Міністерстві оборони України показали універсальних воїнів ЗСУ, які вміло поводяться з усіма видами озброєння та дають спеку російським окупантам. Докладніше про бійців розповіли на офіційній сторінці відомства у соцмережі facebook.

"Універсальний солдат" - це не лише серія науково-фантастичних фільмів, а й наша реальність. Так, на передовій боротьбі з російськими загарбниками стоїть підрозділ воїнів ЗСУ, який наводить жах на супротивника.

Універсальний воїн ЗСУ. Фото: скрін facebook.com/MinistryofDefence.UA

Усього шість бійців завдають нищівних ударів по окупантах. Вони вміють поводитися з усіма видами озброєння і користуються своєю універсальністю на полі бою. Воїни завдають удару раптово, підібравшись до супротивника впритул, а потім так само раптово зникають.

"Підрозділ зі складу однієї з піхотних бригад створено нещодавно, але вже встиг завдати десятки нищівних ударів по техніці окупантів на південному напрямку. Кожен воїн групи – універсальний. Вміло стріляють із усього озброєння. Страхують та підтримують один одного під час бойових завдань", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".