Турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган приїде в Україну для того, щоб розпочати переговори про припинення війни. Він не відкидає варіанта, що все закінчиться "дипломатичним шляхом".

На запрошення Володимира Зеленського, турецький лідер відвідає саміт у Львові. Туди прибуде також генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш. Найімовірніше вони обговорять варіант припинення війни в Україні "дипломатичним шляхом".

Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube

Під час цих переговорів також буде обговорено всі аспекти турецько-українських відносин, які у майбутньому досягнуть рівня стратегічного партнерства.

Також в рамках візиту планується проведення тристороннього саміту за участю президента Володимира Зеленського та генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріша, під час якого будуть розглянуті потенційні кроки, спрямовані на все більш активну підтримку діяльності механізму, сформованого для експорту українського зерна на світові ринки. та на припинення війни між Україною та Росією за допомогою дипломатичних засобів", - сказано у заяві.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Реджеп Таїп Ердоган

Цікаво, що тому вийде, адже на поступки Україна йти не збирається, і ніякі ультиматуми росії ніколи не пройдуть. У них була можливість все закінчити, проте вони нею не скористалися. Це означає лише одне - путіну не потрібний світ, йому потрібні території будь-яким шляхом, а всі розмови про переговори просто спроба виграти час, якого в нього не так багато лишилося.

Переговори України і рф в Туреччині

Нагадаємо, що російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів

Раніше повідомлялося, що литовський депутат потроїв росіян, які бажають отримати туристичну візу

Також артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля