Заяви росіян про те, що їм вдалося знищити РСЗВ Himars в Україні – вигадках їхніх пропагандистів. Насправді жодного успіху у "полюванні" на РСЗВ загарбники не мають. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Голосу Америки.

Російські пропагандисти люблять вигадувати "перемоги", особливо якщо на полі бою "друга армія" зазнає справжнього краху. Вже не один тиждень у Росії можна почути новини, що їх військовим вдалося знищити РСЗВ Himars, які зараз на озброєнні ЗСУ. Втім, усі ці заяви – казки для довірливих "ура-патріотів".

HIMARS. Фото: скрін youtube

Так, Олексій Резніков заявив, що всі HIMARS перебувають у строю і продовжують знищувати склади та бази окупантів. Міністр зазначив, що із заяв російських ЗМІ можна лише посміятися.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Абсолютно відповідально можу сказати, жодного HIMARS не втрачено. Тому, коли ви читаєте в російських ЗМІ чи медіа, чи соцмережах, що солдат Іванів з "Калашниковим" увірвався і побачив вантажівку, в якій він знищив автоматом Калашнікова одночасно 12 HIMARS, можете просто посміятися, покрутити біля скроні та сказати – ну така у них система пропаганди. Це нісенітниця", - заявив Олексій Резніков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".