В Україні триває повномасштабне вторгнення росії, яке розповсюдилось на декілька областей. Україніські війська стримують натсуп, але розвідники прогнозують ще більші зміни на фронті. Найближчим часом очікуються гострі події, — заявив представник пресслужби ГУР Андрій Юсов.

Він нагадав, що ГУР раніше говорило, що "серпень та вересень будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку бойових дій на всьому фронті". Інформацію було оприлюднено в ефірі Юсов національного телемарафону 17 серпня.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Найближчим часом, безумовно, будуть дуже гострі події на всьому фронті. І йдеться не лише про прив'язку до якихось дат. Зараз багато говорять про День незалежності. Хоча цей фактор треба враховувати - повідомив Андрій Юсов.

Він підкреслив, що попри те, що рф не планує відводити свої війська з території України, ЗСУ буде поступово звільняти власні території.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Наразі активна фаза дій відбувається на всій лінії фронту.

Про відступ сьогодні і про те, що Росія відведе свої війська з території України зараз, вони не готові говорити, але Україна звільнятиме всі свої території - заявив Юсов.

Нагадаємо, ми писали, що Олег Жданов розповів, чому важливо зберегти життя окупантів на Херсонському напрямку: можуть стати корисними.

Як повідомляв "Знай.ua" обороняючи українське небо — загинув один з найкращих льотчиків Повітряних Сил ЗСУ Антон Листопад.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів.