На тлі постійних поразок на фронті, російські пропагандисти намагаються створити конфлікт та розсварити владу, а саме між президентом та Головнокомандувачем.

Про це публічно нещодавно обговорювали на пропагандистському телебаченні. Блогер Стерненко нагадує, що з того часу минуло лише три дні, і от сумнівні телеграм-канали, почали втілювати сказане в реальність.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Тоді вони публічно обговорювали стратегію РФ щодо створення чи посилення конфлікту між Зеленським та Залужним, щоб послабити нашу обороноздатність.

Тепер рашисти роблять викиди для розпалювання конфлікту, якого насправді не існує. Всі, як один заспівали про нібито "зміщення Залужного з посади головнокомандувача".

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Скриншот повідомлень пропаганди

Варто зауважити, які саме канали подали пропагандистську інформмацію, це "Женщина с косой", "ЗеРада", "Анатолий Шарий", та російський воєнний кореспондент "Vоенкор Котенок Z".

Раніше ми повідомляли, що пропагандисти планують вдаватися до більш жорстких дій, та змінити хід війни, а для цього діяти на території нашої країни більш агресивним методом. Лишається сподіватися, що українська влада вже навчена та не поведеться на подібні провокації.

Нагадаємо, ми писали, що Стерненко показав "слимаків", які вирішили посварити Зеленського з Залужним: планують застосувати перевірену технологію

Як повідомляв "Знай.ua" рашисти вдарили по своїм містам: ЗСУ цього зробити просто не могли.

Також "Знай.ua" інформував, у Кремлі хочуть закрити від людей останнє джерело інформації, чим Telegram знову не вгодив.