З'явилися нові подробиці того, що насправді відбувається у Криму. Експерти мають відразу п'ять версій того, хто стоїть за вибухами.

Про це стало відомо завдяки новим даним від американського Інституту вивчення війни, де регулярно поділяються подробиці ситуації в Україні.

На даний момент ще немає інформації щодо того, що спровокувало вибухи в Севастополі, в районі найбільшої на півострові авіабази Бельбек. Також, немає жодних даних про те, хто стоїть за напруженою ситуацією у місті Керч.

Карта бойових дій, фото: ISW

ISW має відразу п'ять можливих причин цих вибухів. На жаль, експерти не мають змоги самостійно перевірити, чи збили російські ППО український безпілотник, і чи був взагалі якийсь безпілотник у Керчі чи Бельбеку.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Першим варіантом вибухів може стати атака ЗСУ. Далі все це дії української розвідки. Погане поводження росіян зі своїх техніків, успішні дії російської ППО, а також розхитані нерви російських окупантів, які, ймовірно, готуються до атак у районах, які раніше вважалися недосяжними для української армії. Все це могло стати причиною свавілля. Все, крім варіанта про успішність російського ППО, адже всі ми знаємо, що воно є.

Карта бойових дій, фото: ISW

Також, на думку експертів з Інституту вивчення війни, удари по Кримському півострові продовжаться, і робиться це для того, щоб послабити можливості логістики окупантів та їх можливості щодо підтримки операцій на західному березі Дніпра.

Карта бойових дій, фото: ISW

Незабаром ми повернемо всі наші території.

Карта бойових дій, фото: ISW

Нагадаємо, що Сергій Лавров скучив за подорожами, і благає США про візу: політика ізоляції перестала працювати

Раніше повідомлялося, що радник ВП Подоляк спрогнозував збільшення кількості "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не лише

Також Борис Акунін розповів, чому революція в Росії вже неминуча