Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив висловитися про переговори Володимира Зеленського та турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана у Львові.

Новий ролик на цю тему був опублікований на його особистому YouTube каналі, де чоловік регулярно висловлюється на тему війни.

Володимир Зеленський та Реджеп Тайіп Ердоган, фото: ОПУ

Цього разу у центрі інфоприводів опинилася зустріч Володимира Зеленського у Львові з турецьким президентом та генсеком ООН. Багато хто припускав, що вона може стати однією з вирішальних, і Офіс президента переконає піти на поступки Росії.

Юрій Романенко, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

"Такі речі вони завжди знаходяться під впливом інерції великих процесів. Мало бажання путіна, мало бажання Зеленського, Ердогана. Як ставлення до цієї війни не лише сторони учасників, то це все вимагає врахування сукупності факторів. Я спочатку був у впевненості, що Ердоган приїжджав просто, щоб передати меседж від путіна" - коментує ситуацію Юрій Романенко.

Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube

Напередодні турецький лідер зустрічався з російським диктатором, і, найімовірніше, той розповів, на що готовий піти, щоб ця війна закінчилася. У Зеленського ж не готові ні про що говорити, доки не повернуть території до 24 лютого, і лише потім можна про щось думати.

Юрий Романенко, фото: Instagram

При цьому, не можна не відзначити, що Туреччина дотримується нейтральної сторони у цій війні. З одного боку, вони повністю підтримують Україну, але з іншого боку продовжують співпрацювати з росією, і не збираються вводити проти них міжнародні санкції.

Нагадаємо, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Раніше повідомлялося, що окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель - що пропонують за вступ до вузу

Також радник ВП Подоляк спрогнозував збільшення кількості "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки