Вечір 19 серпня продовжив низку вибухів на півострові, який росія загарбала у 2014 році. Проте однією з цілей України - відновлення кордонів 10991 року, тому дивуватися українцям нічого, а от загарбникам, окупантам та крадіям чужого майна слід скорше забиратися додому.

У пабліках телеграм-каналів стали публікувати свіжі вибухи прильоти ракет та заклики "валіть атсюда". Імовірно, у окупованому Криму дедалі більше відчувається паніка, а на Керчинському, або кримському мості очікуються цілодобові затори, за інформацією випускають з Криму далеко не всіх, там теж почалася так звана фільтрація.

У всіх трьох містах (Євпаторія, Севастополь, Керч) проводиться розвідка повітрям.

Відео із селища Заозерне (біля Євпаторії). "Кіпіш почався жорсткий, коротше. Летять ракети, працює ППО, уламки летять". На інших відео чути, як пропонують тікати : "Це вже серйозно, збираємо речі та валимо звідси".

Також повідомляють, що на виїзді з Білгорода також утворилася черга з автівок

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скриншот повідомлення

Низка ударів по Криму йде вже понад тиждень, починаючи від Новофедорівки та закінчуючи вибухами в районі аеродрому Бельбек у Севастополі. Влада Росії пояснює все це "випадками", а пропагандисти використовують заспокійливі евфемізми: "поодинокі бавовни", "вибухи від спрацьовувань ППО", "займання без негативних наслідків".

ППО у Севастополі. Фото: скриншот Telegram

Але схоже дедалі частіше думають про втечу з півострова, який, власне, їм і не належав.

Скриншот повідомлень

Нагадаємо, ми писали, що побачив літак та почав стріляти: український пенсіонер "приземлив" російський Су-34 за допомогою рушниці

Як повідомляв "Знай.ua" кадирівці прикрились евакуйованими українцями в Херсоні та бомбили "Градом" ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував Радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки.