У Росії люблять приписувати собі неіснуючі перемоги, але цього разу вони перевершили самих себе. У міноборони росії явно перестаралися із забороненими речовинами, адже з усією серйозністю заявили про знищення супутника ICEYE силами ППО. Повідомлення опублікував офіційний представник російського оборонного відомства Ігор Конашенков.

Російська пропаганда обожнює вигадувати і приписувати перемоги, яких ніколи не було і не могло бути. Це стосується, зокрема, і бойових дій в Україні, які розпочав Кремль. Якщо раніше, заяви про "успіх" росіян викликали сміх, то нещодавнє повідомлення міноборони Росії може спровокувати справжню істерику.

Брифінг міноборони росії. Фото: скрін youtube

Так, офіційний представник міноборони Росії Ігор Конашенков, мабуть, переплутав таблетки і в повному обсязі заявив про ліквідацію українського супутника ICEYE. Цікаво, що вразило цей об'єкт "всемогутнє" російське ППО.

Повідомлення міноборони рф. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"ППО Севастополя збило супутник ICEYE. Тільки вчора вони вихвалялися, як стежитимуть за нашими військовими, а вже сьогодні спрацювали сили ППО і супутника не стало", - йдеться у повідомленні міноборони Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти злякалися українського супутника ICEYE і вже наштампували методички: "Не використовувати інтернет".

Також наш портал інформував, москвичі продовжують вірити путіну та Міноборони, а потім дивуються "чому українці вважають ворогами росію" - нове соцопитування.

Крім того, ми писали, у головного пропагандиста путіна Соловйова закінчилася фантазія, довелося розкритикувати стиль Зеленського: "Вдягнені як придурки".