Раніше окупанти "блукали" на українській землі, потім були випадки, коли вони їхали сюди працювати вантажниками, тепер один з загарбників зізнається, що поїхав робити фото, а приїхав на поле бою.

Журналісти, які розмовляли з окупантом розмістили в мережі відео, де полонений загарбник зізнається, що він поїхав зробити фото, і вже на вечір його відвезли на фронт. "Такого ще нам не казали, тобто поїхав на фотосесію... такої причини ще не вказували".

Полонений рф. Фото: скриншот Youtube

Полонений тим часом розповідає, що їх привезли в ліс та сказали навіть не окопуватися, бо на ранок вони мали йти у Воєводівку.

Ну все, кажуть, залишайтесь тут, чергуйте тут, можете навіть не окопуватися. Завтра ми заходимо у Воєводівку. Ми не окопувались, вночі простояли, зранку вже все - руки вверх. Ну і все, а ми спали всі, хоч і не повинні були. - розповідає полонений.

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Він пояснив, що вони мали чергувати по одному, але на ранок вже всі просто на просто заснули.

Полонений рф. Фото: скриншот Youtube

Потім показали як чоловік розмовляє чи то з мамою, чи то з дружиною. Вона розповідає, що "Соколовський пішов воювати. Мама його здала".

Тоді журналісти запитали, як це розуміти, що мама здала.

"Та як розуміти... бухав за*бав", - розповідає окупант.

Нагадаємо, ми писали, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим.

Як повідомляв "Знай.ua" держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни готуються до "сюрпризів" від українців на День Незалежності, тікати вже нема куди.