У Сполучених Штатах Америки готують черговий сюрприз для України. Йдеться про постачання дронів-камікадзе Switchblade, які мають добре показати себе на полі бою.

Про це повідомляє Defense News.

За попередніми даними, американська армія готова укласти новий контракт і поставити близько 600 таких Дронов-камікадзе для України. Вони можуть кардинально змінити гру на полі бою, тому залишилося лише дочекатися.

Армія Дронов, фото: Telegram

Якийсь час тому американські партнери вже постачали в Україну кілька одиниць Switchblade 300, але значно меншого радіусу дії. Тоді досі ми приїхали та Phoenix Ghost.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

У зв'язку з тим, що до контрнаступу Збройних сил України в південних областях країни залишилося не так багато часу, саме Switchblade 600 відіграють колосальну роль у завданні ударів по російським військам та техніці. Це те, що нам так сьогодні потрібно.

Армія Дронов, фото: Telegram

"Ця здатність Switchblade може бути корисною, оскільки українці готують наступ на Херсон і Крим. Дрони можуть бути запущені за межі досяжності російських систем і завдати шкоди російській інфраструктурі", - пояснив експерт Центру військово-морського флоту США Семюел Бендетт.

Варто відразу зазначити, що ці дрони-камікадзе можуть атакувати цілі на відстані приблизно 40 кілометрів, а також перебувають у повітрі не менше 40 хвилин.

Коли вони надійдуть до України - поки що інформації немає, однак сподіваємося, що станеться це найближчим часом.

Нагадаємо, що гелікоптери з дефектами та бронемашини без броні: Кремль посилає окупантів на забій у консервних банках

Раніше повідомлялося, що російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути і знищують докази злочинів в Україні .

Також українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті