Після інциденту з дочкою головного ідеолога "рашизму" Дарією Дугіною, президент росії володимир путін посилив заходи безпеки, боячись, що його ліквідують. Про це пишуть росзмі.

Вибух автомобіля пропагандистки Дарії Дугіної, в якому мав їхати і її батько, змусив главу Кремля знатно понервуватись, оскільки з'явилася інформація, що він наказав посилити заходи контролю на території адміністрації.

путін. Фото: скриншот Youtube

Так, тепер усі автомобілі, які в'їжджають на територію АП, дуже уважно оглядають і перевіряють вміст багажників. Водіїв водночас змушують залишити транспортний засіб. Зазначається, що перевірка триває близько двох хвилин, тому вранці на в'їзді до АП спостерігаються невеликі пробки.

путін, шойгу та лавров, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Наголошується, що керівний склад також не виняток – їх автомобілі піддаються ретельній перевірці, перш ніж проїхати на територію адміністрації. За даними ЗМІ розпорядження про посилення заходів контролю відправлено й до інших держустанов росії.

путін боїться за життя. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у принадах "російського світу": "Ви боїтеся, росія - країна можливостей".

Також наш портал інформував, більшого цинізму ви сьогодні не побачите: диктатор Лукашенка у перерві між запусками ракет із Білорусі привітав українців із Днем Незалежності.
Крім того, ми писали, росіяни разом із командуванням масово пишуть рапорти про звільнення через страх за своє життя: "Бути м'ясом я не хочу".