29 серпня 2022 назавжди увійде в історію як початок кінця для російської федерації. Українські захисники пішли в контрнаступ, і, ймовірно, незабаром зможуть звільнити наші міста від окупації.

Свою думку з цього приводу висловився відомий італійський військовий експерт Томас Тейнер.

Зараз із Херсонської області надходить вкрай мало інформації, і це не дивно. Ворог регулярно моніторить інформацію по інтернету, щоб дізнатися про щось корисне для себе. Тому було ухвалено рішення включити режим мовчання аж до успіхів.

У самому Херсоні наших військових ще немає, але це не більше ніж питання часу. Саме так вважає італійський військовий експерт.

"Ключова мета цього наступу – оточити і відрізати російські війська, захопивши мости через Дніпро. Для цього українським військам необхідно просунутися на 25-40 км (залежно від міста). до найближчого мосту... приведуть до гігантських пробок, які знищуватимуть PzH 2000 та AHS Krab ” - пише Томас Тейнер.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook

Після цього російські окупанти намагатимуться тікати з міста. Кидати всю техніку, спорядження, боєприпаси і навіть награбовані речі. Вони підуть ні з чим, щоб полегшити свою втечу. Однак, може статися так, що тікати не буде куди. Вони опиняться в оточенні.

"Сподіваюся, що українські війська досягнуть мостів раніше за втікачів росіян, оскільки 20 000+ військовополонених - це катастрофа, яку не зможе приховати навіть путінська пропаганда. Мої думки з військами - і я сподіваюся, що артилерія розчистить їм шлях" - підсумував свій спіч італійський експерт .

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном

Раніше повідомлялося, що російські військові відмовляються повертатися з Казахстану: ГУР України назвало причину

Також, Пентагон закупить для України нові зенітно-ракетні комплекси NASAMS, названо дату та суму