Відомий російський опозиціонер та журналіст Олександр Невзоров також прокоментував можливу відставку Міністра оборони Сергія Шойгу. Вважає, що заміна зіграє лише на руку Україні.

Написав про це чоловік у своєму Telegram-каналі, де регулярно висловлюється про провальну стратегію росіян в Україні.

На його думку, пост міністра оборони Росії може обійняти Віктор Золотов. На даний момент він є головнокомандувачем військ нацгвардії РФ, але незабаром змістить Сергія Шойгуу.

Олександр Невзоров, фото: Instagram

Такі перестановки не допоможуть росії здобути хоч якісь успіхи в Україні. Крім того, він навіть зіграє на руку українському контрнаступу, адже не має високого рівня інтелекту.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"Можливо, Золотов стане міністром оборони замість Шойгу. Дуже можливо. Переживати з цього приводу не варто. Певні проблеми для України на фронті міг би створити міністр із хоча б 25, а не твердих 7, як у Золотова", - поділився опозиціонер у Telegram.

Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео

Сподіваємося, що це справді так, і завдяки провальній стратегії путіна, а точніше через її відсутність, Україна незабаром зможе повернути всі свої території.

Днями британська розвідка зазначила, що путін прийняв рішення усунути Сергія Шойгу від командування, і це пов'язано з проблемами окупантської армії в Україні. Наразі всі доповіді диктатору роблять інші командири, які особливо не обізнані у всіх нюансах цього протистояння. Путін сам того не розуміючи, полегшив завдання українським захисникам.

Нагадаємо, що росіяни скиглить без Європи, а ручний алкоголік Кремля Медведєв закликав ЄС остаточно припинити видачу віз.

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов знайшов 5 відмінностей між ЗСУ та рашистами, згадавши про унітази

Також, Марк Фейгін пророкував нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію