Російські окупанти не втомлюються пробивати дно і цього разу показали, як навчають дітей із Маріуполя воювати. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти зрівняли із землею Маріуполь і прирекли на виживання в нелюдських умовах тисячі місцевих жителів, які не встигли чи не захотіли евакуюватися з рідного міста. Люди змушені жити без елементарних речей, наприклад, води, яку доводиться видобувати з калюж.

Маріуполь, фото: скріншот з відео

Втім, цинічність окупантів не має меж. Так, Петро Андрющенко розповів, що дітей з Маріуполя та Волновахи, які побачили жахи війни, почали готувати до бойових дій. У так званих "таборах" дітей навчають усім нюансам ведення бою, а саме: знімати розтяжки, збирати та розбирати автомат, тактичній медицині, бойовому складанню парашута та тактичному бою.

"Табір" для дітей із Маріуполя. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Вони реально готують наших дітей вбивати їхніх однолітків із дитинства. Тільки за те, що вони не росіяни", - наголосив Петро Андрющенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: всі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані.

Також наш портал інформував, американці й уявити не могли такої боротьби за свободу від українських захисників: поєднують несумісне і добивають окупантів.

Крім того, наш портал інформував, що в Україні незабаром можуть з'явитися нові Bayraktar: найсучасніша розробка від турецької компанії продовжує проходити випробування.