Адміністрація Байдена більше не боїться, що військова допомога Україні спровокує росію і тому суттєво озброюють ЗСУ, щоб останні завдали серйозної шкоди військам рф.

На відміну від початку війни, тепер США не стурбовані реакцією путіна. Про це пишуть у The Hill. У повідомлені йдеться, що за останні кілька місяців Вашингтон детально описав транші нових безпілотників, потужніших ракет і смертоносних ракетних систем як частину мільярдів доларів, обіцяних Україні.

Допомога з США. Фото: скриншот Youtube

Спочатку у білому домі вагалися, та з пересторогою обіцяли нові поставки більш потужної зброї, але після того, як рф не відреагувала, допомога Україні стала більш суттєва.

Нагадаємо, путін на початку війни заявив, що будь-яка допомога Україні буде розцінена ним, як участь у війні третьої сторони.

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Адміністрація Байдена визнала, що вони можуть надати українцям більшу, потужнішу, більш важку зброю, а росіяни не відреагували, - прокоментував ситуацію колишній посол США в Україні Вільям Тейлор.

У серпні чиновники оборони заявили, що Сполучені Штати вперше надішлють Україні дрони спостереження ScanEagle, важкоброньовані протимінні машини MaxxPro та керовані протитанкові ракетні комплекси TOW, а також різні нові боєприпаси та боєприпаси.

Також йде постійне нарощування ракетно-артилерійськими системами високої мобільності, які американські військовослужбовці навчали використовувати українські війська.

США планують незабаром надіслати високоточні артилерійські боєприпаси Екскалібур — зброю, яка може летіти на відстань до 70 кілометрів і допоможе українцям націлюватися на вкопані російські позиції та командні пункти.

Нагадаємо, ми писали, що поки Україна переходить на стандарти НАТО, росіяни мчать у СРСР: "передова" зброя із застарілими деталями.

Як повідомляв "Знай.ua" в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що за Україну загинув ексбоєць "Айдара", який прийшов до Кабміну гранатою у 2021 році.