ЗСУ знищили баржу з росіянами та технікою ворога на борту на Херсонщині, ремонт Каховського моста неможливий через вогневий контроль з боку українських захисників.

Про це повідомило оперативне командування "Південь". За інформацією речника, Владислава Назарова, при спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, українці знищили баржу з окупантами та бойовою технікою на борту.

Понтонна переправа окупантів. Фото:скриншот Youtube

На баржі 12 автівок "Урал" з особовим складом, тепер усі "200". На поверхні залишились лише бульбашки.

Окупанти намагалися атакувати позиції ЗСУ ударним гелікоптер К-52, але його збили силами протиповітряної оборони. Запаси боєприпасів ворога зменшено ще на один склад в Бериславському районі.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Баржа. Фото: скриншот Youtube

У Військово-повітряних силах ЗСУ показали, як збили російський гелікоптер на Херсонщині. Ракета поцілила у ворожий гвинтокрил, коли той намагався завдати удару по позиціях ЗСУ.

Нагадаємо, сили ЗСУ зруйнували великі переправи на Херсонщині, що унеможливило доставку техніки та зброї окупантам, після того, як було остаточно виведено з ладу Антонівський міст, логістика окупантів спиралась виключно на паромних переправах, проте вона також постійно під вогневою увагою ЗСУ.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни можуть знову атакувати Київ: Валерій Залужний про варіант розвитку подій.

Як повідомляв "Знай.ua" що знищує ворога не гірше, ніж Himars: що відомо про українські РСЗВ "Буревій", які обійшли радянські аналоги росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що 2-3 тижні вже не в моді: Олексій Арестович задав новий тренд і назвав нові терміни успіхів ЗСУ під Херсоном.