У Литві продовжують підтримувати Україну, і наполягають на військовій поразці путінської армії. Інакше ця війна ніколи не скінчиться.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter глава Міністерства закордонних справ Габріелюс Ландсбергіс, де регулярно висловлюється щодо ситуації у світі.

За його словами, росія не здатна на дипломатичний діалог, і тому з ними не можна у жодному разі вести переговори. Війна в Україні має закінчитись виключно капітуляцією Литви.

Литва. Фото: YouTube

"План геноциду, задуманий Путіним, бажання стерти Україну з карти, провалився. Він не в змозі вести переговори. Війна має закінчитися його беззастережною капітуляцією", - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Крім того, далі чоловік торкнувся ще однієї важливої ​​теми, і стосується вона прискореної інтеграції України до НАТО та ЄС.

Габріелюс Ландсбергіс, фото: скріншот

Габріелюс Ландсбергіс вважає, що не повинно бути жодних вагань, а також переговорів із терористами. Потрібно вирішувати все тут і зараз. Саме тому, як зазначає міністр закордонних справ, багато країн мають змінити своє ставлення до України, адже останні 7 місяців війни показали, з чим потрібно боротися.

"Ті, хто сумнівався в силі України, мають вибачитися. Україна захищала нас усіх, навіть коли деякі не вірили, що зможуть досягти успіху. Настав час висловити нашу глибоку подяку", - додав міністр.

путін, фото: скріншот з відео

Сподіваємося, що все сказане обов'язково здійсниться, і бажано найближчим часом.

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників