На офіційному каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України з'явилася інформація про окупантів у Криму.

Керівником органу військової розвідки виступає генерал-майор Кирило Буданов. В останній публікації йдеться про те, що рашисти проводять термінову евакуацію своїх сімей з півдня України, включаючи півострів Крим.

Кирило Буданов, фото: скріншот із відео

Все це відбувається через успішні дії воїнів ЗСУ. Вони змушують так звану "владу" тимчасово окупованого півострова, а також частин Херсонської та Запорізької областей терміново переселяти сім'ї назад на територію країни-агресора. Такі дії цілком логічні після того, що наші захисники зробили на Харківській ділянці фронту - звільнивши її величезну частину, аж до кордону.

"Представники окупаційної адміністрації Криму, співробітники ФСБ та командири деяких військових частин таємно від підлеглих намагаються продати своє житло та терміново вивезти родичів з півострова", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

ГУР, фото: Telegram

Більше того, для простих мешканців було закрито доступ до інформації про контрнаступальні дії, які проводять наші військовослужбовці, а також було введено заборону на укладення угод з купівлі-продажу нерухомості та багато іншого.

Нагадаємо, пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині: "Зайняли війська НАТО"

Як повідомляв "Знай.uа", терорист Стрєлков-Гіркін знову вангує: ЗСУ просуваються до Маріуполя.

Знай.ua писав, пропагандисти розсмішили "військовими подвигами" своїх військ під час втечі