Росіяни і бойовики почали усвідомлювати всю правду про те, що створив насправді путін на Донбасі. Готуються скинути все керівництво.

Подібна заява з'явилася на сторінках одного із ресурсів про життя "ДНР" у соціальних мережах. Вони незадоволені тим, що відбувається в недореспублікі за керівництва Дениса Пушиліна, і хочуть нового правителя.

Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube

"На що він перетворив наші міста та села! Та оху**ь і не встати! Вас перших на передок дихнути треба відправити. Скільки вже Пушилін важить 150 кг або більше! Ікра не лізе вже мабуть у горло! Де справжні чоловіки як наш батя" Захарченко! Ненавиджу вас за те, що мої друзі та земляки гинуть поки що дочка в Дубаях відпочиває! У яких по 2-3 дітей! Ви що творите! Діти безпритульні повинні бути? злісний житель "ДНР".

Він вважає, що таких потрібно вигнати з території Донбасу та розпочати мирні переговори з українською стороною. Тільки це зможе зупинити кровопролиття, яке почалося через росіян.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"ЛДНР". Фото: скрін youtube

Мабуть, вони поступово починають усвідомлювати, що 8 років тому сталося страшне, що призвело до такої кровопролитної війни.

"Я сам із Макіївки! Воював за "ДНР" за Захарченка! Тепер за цю владу яка вбиває наших хлопців я не маю наміру! А тим шакалам, які насильно тягнуть на війну хлопців, вам це з рук не зійде" - продовжив місцевий житель.

Бойовик з "ДНР", скріншот: Telegram

Сподіваємося, що зараз усі, хто був проросійських поглядів нарешті усвідомлюють весь кошмар ситуації, і здорово мислитимуть. Усі українські території обов'язково будуть повернуті, а росіянам уже настав час збирати речі.

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін прикидає, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ розповіли про хитрі пастки для окупантів: десятками лізли в пастку нічого не підозрюючи

Також пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині .