Голова Чечні Рамзан Кадиров вирішив оголосити про нову тактику війни в Україні. Готують план відплати для країни.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, де регулярно ділиться своїми "геніальними ідеями".

За словами Рамзана Кадирова, вони більше не збираються возитися з українцями, і переходять до дій. Ось, тільки є одна проблема. Це не перша і не остання подібна заява чоловіка.

Кадирівці. Фото: скриншот Youtube

"Противник вже скоро зіткнеться з найважчими для себе наслідками нового плану відплати. Всі наші колишні дії їм тепер здадуться дитячими витівками", - заявив голова Чечні. Вони постійно говорять про свою перевагу, але на полі бою видно, хто насправді тут головний.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як ми знаємо, у Чечні також живуть найкращі тиктокери сучасності, і Рамзан Кадиров із очолює. Саме тому до публікації було додано ролик, на якому вони з начальником оперативного штабу Чеченської Республіки Магомедом Даудовим розглядають план чи картку. Вони обговорили всі деталі війни, що минає в Україні, і вирішили змінювати тактику. Мабуть, втрат у російської сторони незабаром стане набагато більшим.

Рамзан Кадиров. Фото: Youtube

"Всі наші колишні дії їм тепер здадуться дитячими витівками. Бандерівці, у вас залишився стислий час для відпочинку, далі буде дуже і дуже погано. гасло "АХМАТ - СИЛА". Пощастить тільки тим, хто поставиться до цього повідомлення як до недоброго для себе знаку і зробить зважені висновки для порятунку. Готуйтесь і дивіться в обоє" - поділився чоловік своїми фантазіями.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль

Раніше повідомлялося, що виступ Шойгу після путіна: смішні втрати Росії, мобілізація та ядерний шантаж

Також, путін оголосив на росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор