Щодня український обмінний фонд поповнюється новими окупантами. Деколи інформація, яку вони розповідають, вибиває повністю з колії. А буває і таке, що родичі дуже здивовані місцезнаходженням своєї близької людини.

Ролики з допитами з'являються на YouTube -каналі відомого українського активіста та журналіста Володимира Золкіна. Протягом останніх семи місяців він регулярно працює з росіянами і дізнається багато важливої ​​для української сторони інформації.

Цього разу молодий росіянин зателефонував своїм родичам, і як виявилося, вони не мали найменшого уявлення про те, де він знаходиться.

Полонений окупант, скріншот: YouTube

Спочатку матері дали можливість поговорити з сином, але вона так і не зрозуміла, де він і куди потрапив. Все найцікавіше почалося, коли телефон у руки взяв сам журналіст, і почав ставити жінці запитання.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Першим питанням і головним було таке: коли росіяни зрозуміють, що в Україні їм не раді і підуть звідси. Тут жінка і почала все усвідомлювати.

"У сенсі? Він че, в Україні? Нам сказали, що взагалі їх не відправлять на Україну, строковиків. І що? Ніхто туди не відправить. Якби ми знали, що він у полоні, ми інакше б розмовляли з вами. Ми поняття не мали" - каже жінка.

Полонений окупант, скріншот: YouTube

Спочатку вона бадьоро розмовляла зі своїм сином, а потім різко пішли сльози та розчарування. Уся суть росіян в одному ролику. Упродовж кількох місяців мати навіть не знала, де її рідна дитина.

Також це є ще одним доказом того, що росіяни відправляють як гарматне м'ясо зовсім молодих хлопців, які пішли служити в армію, але потрапили відразу на поле бою.

І після цього вони все ще не можуть зібратися на масштабний протест, який усунув би путіна.

Нагадаємо, що Олексій Арестович відповів на нові фантазії росіян, як мобілізація змінить ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, що союзник путіна Олександр Вучич пророкував початок Третьої світової війни через Росію та Україну

Також Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль