З'явилася нова дата, коли може закінчитись війна в Україні. Російський диктатор путін продовжує будувати плани про те, як максимально вигідно вийти з війни, але в нього нічого не вийде.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов у своєму новому ролику на YouTube. Регулярно протягом останніх семи місяців він висловлюється щодо ситуації на фронті.

Тепер кривавий диктатор путін планує закінчити війну в Україні до 15 листопада. Він вважає, що на той момент Україна буде готова капітулювати і погодиться на умови Росії. Однак він не врахував того факту, що це абсолютно неможливо.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

"Росія чомусь орієнтується на 15 листопада. Є інформація, що начебто до 15 листопада Путін хоче закінчити війну, але в його розумінні закінчення війни — це коли Україна погодиться на переговори та підпише капітуляцію на умовах РФ, тобто Україна має погодитися з втратою територій, визнати їх російськими і не вступати до НАТО. Це означає дати РФ можливість підготуватися та вчинити повторний напад та окупувати всю Україну", - сказав військовий експерт.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

путін. Фото: скриншот з відео

При цьому Олег Жданов одразу зазначив, що Україні вдалося зробити неможливе і за допомогою радянського озброєння переламати хід війни з "другою армією світу". Тепер же, згодом. 7 місяців ми маємо зброю за стандартом НАТО, і до нас їде аматорська армія. Сумнівів у перемозі України і бути не може.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Ми стали професійною армією західного типу. Підготовка особового складу та зброя відрізняються. А тому ті люди, яких сюди прижене РФ стануть жертвами цієї війни. Чим більше вони людей приженуть, тим більше втрат у них буде", - наголосив Олег Жданов.

Нагадаємо, що бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян .

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі залякують дезертирів: обіцяють "плюшки" від Росії і вимагають повернутися до частини

Також, у Якутії будують цілі схеми щодо ухилення від мобілізації: ламають техніку та перекривають дороги у селища, щоб не воювати