Стало відомо про те, чи є ймовірність запровадження військ НАТО в Україну, щоб подолати російську агресію спільними зусиллями. До чого готуватися найближчим часом.

Таку думку висловив російський правозахисник та блогер Марк Фейгін у новому випуску програми " Аргумент ".

Відбутися зіткнення військ НАТО в Україні з росіянами може лише в одному випадку після застосування диктатором путіним ядерної зброї. Навіть якщо це буде демонстраційно, альянс може піти на такий крок.

Марк Фейгін

"Якщо виходити з раціонального - то ні. Наслідки незворотні будуть такими, що майбутнього взагалі у російської влади, може, у Росії як такої... Буде туманним, висловимося акуратно. Тому що це не буде напад країни з ядерною зброєю на країну, яка не матиме ядерної зброєю, якою Україна є… Відповідь ядерних країн буде точно гарантована" - зазначає Марк Фейгін.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Він прогнозує, що якщо це і станеться, то десь у морі, щоб було якнайменше жертв. Демонстраційний вибух. Саме після цього війська НАТО можуть потрапити на територію України, тим самим припинивши російську агресію назавжди.

Ядерна зброя - фото 24 канал

А ось якщо удару буде завдано з території Білорусі, то наслідки чекатимуть не тільки на шляху, а й на Олександра Лукашенка.

"По всіх резиденціях Лукашенка точно буде – незалежно від того, як дадуть відповідь у Москві – зроблено удар ракет. Можливо, навіть Захід вдарить. Тут покінчать уже з Лукашенком, бо це дуже небезпечна історія: це не ми, це ось хтось, без'ядерна країна", – коментує він.

Нагадаємо, що в Дагестані протести набирають обертів, жінки відбили першого затриманого призовника, лунають постріли .

Раніше повідомлялося, що в ОПУ назвали порядок дій для мобілізованих росіян після приїзду до України: останній шанс вижити

Також, натиснення ядерної кнопки путін і реакція заходу: експерт розповів, чого можна очікувати