Новий прем'єр-міністр Великобританії Ліз Трасс вкотре висловила свою підтримку українському народові. Вважає, що давно перемогли росіян.

Про це вона заявила у своєму новому інтерв'ю для порталу CNN .

Глава британського уряду, а також новий друг України Ліз Трасс зазначила, що українцям вдалося перехитрити диктатора путіна, і він тим самим програє війну. Навіть оголошена часткова мобілізація, яка є ескалацією конфлікту, не допоможе йому змінити все на свою користь.

Ліз Трасс, фото: скріншот із відео

"Я думаю, що українці його перехитрили. Ми бачили, як українці продовжують чинити опір російському наступу. І я думаю, він не очікував сили реакції з боку вільного світу", – зазначила Трасс.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Весь світ бачить, що нападом на Україну російський лідер зробив найбільшу помилку у своєму житті, і це вже не виправити. Щойно війну буде закінчено, він не залишиться президентом країни.

Світові лідери продовжуватимуть вводити санкції проти росії, поки це не закінчиться, і вони збережуть свою дію найближчими роками після. Все для того, щоби диктатор не набрався сил і знову не напав.

путін, фото: скріншот з відео

"Якщо Путіну дозволять досягти успіху, це буде не тільки жахливим сигналом для Європи і, звичайно ж, величезними загрозами для самого населення України, але також стане сигналом для інших авторитарних режимів по всьому світу, що це певною мірою прийнятно... вторгнутися в суверенну країну", - сказала Ліз Трасс.

Ліз трас, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що в Грузії гідно "зустрічають" дезертирів з Росії: пам'ятають про закон бумерангу після злочину путіна.

Раніше повідомлялося, що безштанна алкогвардія: у мережі показали, які "воїни" їдуть в Україну гинути за путіна

Також, у Міноборони розвіяли в пух і прах російську статистику втрат ЗСУ