Ситуація 2008 року повторюється, і на Російсько-грузинському кордоні зібралося безліч окупантських військ. Однак цього разу причина не в агресії. Принаймні поки що.

Фотографії звідти почали з'являтися через мережу, і швидко поширюватися. Там військова техніка росіян заполонила кордон, і все це на п'ятий день часткової мобілізації, яку започаткував кривавий диктатор путін.

Там все ще зберігаються кілометрові черги з бажаючих залишити країну, проте, за неофіційною інформацією, чоловіків уже не пропускають, а російські військові взагалі збираються споруджувати блок пости. Про це повідомив грузинський блогер Микола Левшиць.

Кордон росії з Грузією, фото: вільне джерело

Грузини вже бачили подібну картину 2008 року, коли росіяни вирішили забрати собі частину територій і цинічно напали на сусідів. Все те саме, що ми спостерігаємо останні роки в Україні.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Якщо 14 років тому росіяни підтримували цю агресію путіна, то сьогодні вони ніби про все забули, і просять сусідів дати притулок чоловікам, які бояться мобілізації. Сподіваємося, що пам'ять у грузинів хороша, і вони цього не допустять.

Кордон росії з Грузією, фото: вільне джерело

У ФСБ вже встигли прокоментувати наявність військової техніки на кордоні. Вони зазначили, що роблять це для того, щоб ніхто з мирних людей не прорвав кордон, однак хто їх знає, на що вони здатні.

"БТР туди рухається, але він рухається не для виставлення блок-поста, це, грубо кажучи, резерв про всяк непередбачений випадок, якщо резервісти захочуть прорвати пункт пропуску і без оформлення будь-яких прикордонних формальностей залишити країну", – повідомили у прикордонному управлінні ФСБ по республіці Північна Осетія - Аланія.

Кордон росії з Грузією, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Олексій Арестович відповів на нові фантазії росіян, як мобілізація змінить ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, що союзник путіна Олександр Вучич пророкував початок Третьої світової війни через Росію та Україну

Також Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль