У столиці дагестану вже кілька днів поспіль точаться мітинги проти мобілізації на війну в Україну, дійшло до того, що на вулицях почали будувати барикади, а хакери зламали департамент з прав людини.

Хакери зламали сайт уповноваженого з прав людини в Дагестані та опублікували там інформацію про мобілізацію. Про це пишуть місцеві паблики.

Затримання в дагестані. Фото: скриншот з відео

У зверненні йдеться, що мобілізація на війну - це геноцид дагестанського народу.

Затримання в дагестані. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

"Ми пролили досить крові, тисячі наших павших героїв довели, що ми вірні москві та довели, що ми не боягузи. Але те, що відбувається тепер - це геноцид дагестанського народа", - йдеться у повідомленні на державному сайті.

Скрин сайту з прав людини, дагестан

Також у мережі розповсюдили фейк про нібито припинення мобілізації, але після того мітинги та затримки проводилися. Пізніше, стало зрозумілим, що це лише фейк, який спрямований на зменшення числа мітингувальників.

Фейк про скасування мобілізації, скриншот

Також стало відомо, що грузини не пропускають кавказців. Їхні паспорти не значаться в системі, як паспорти, що перетинали кордони рф. Тому грузинська електронна прикордонна система не може їх пропустити. Рф ставлять у паспорт штамп, а до системи ці паспорти не вносять.
Тому їхня Грузія не може пропустити.

Нагадаємо, ми писали, що диктатор путін все ще не готовий застосовувати ядерну зброю, і намагається затягнути війну.

Як повідомляв "Знай.ua" у Дагестані протести набирають обертів, жінки відбили першого затриманого призовника, лунають постріли.

Також "Знай.ua" інформував, у Якутії будують цілі схеми щодо ухилення від мобілізації: ламають техніку та перекривають дороги у селища, щоб не воювати.