Соліст популярного українського гурту «Антитела», молодіжний посол UNICEF в Україні та волонтер Тарас Тополя розмістив публікацію у соціальній мережі та звернувся до українців. Він прокоментував дії путіна за останні дні.

Цю посаду Тарас Тополя оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

«Не Київ. Ранок - двісті вісімнадцятий. Настрій - ну і що? Місяць - конвульсій режиму. Завтра путін оголосить приєднання Церери до Плутона, добровільне входження комети Андромеди до п‘ятого виміру Всесвіту по результатам галактичного референдуму, а можливо оголосить приєднання роіссі до кобзона, чи українських земель до роіссі… Що б він там не видав - взагалі по цимбалам, по-барабану, абсолютно байдуже. Чим сильніше зашморг стискається, тим більше червоніє скажена пика. І робить все більше дурниць та помилок. Це очікувано. Тож keep calm & ebshim! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - підписана публікація на сторінці артиста.

Численна публіка, яка стежить за особистим життям та кар'єрними сходами Тараса, із задоволенням коментує кожну публікацію свого улюбленця, і ця – не стала винятком із правил.

Тарас Тополя, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Тож переможемо цю стару потвору!», «Слава Україні», «Браво», «Тримаємо стрій! Все буде Україна!», «Героям Слава!! Все буде Україна!», - залишають відгуки фолловери українського співака.

Коментарі на пост Тараса Тополі в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тарас Тополя з "Антител" заявив, що білорусів наздогнала така сама жалюгідна доля, що й росіян.

Нагадаємо, Тарас Тополя заговорив про розплату за мовчання росіян, які злякалися через мобілізацію.