Український ресурс TopGir виставив на продаж ексклюзивні автографи Кларксона, Мея і Хаммонда, кошти наближатимуть перемогу України.

Автографи, які планують розіграти на сайті за донат для ЗСУ датуються 2013-м роком, коли Top Gear завітали до України напередодні тимчасової окупації Криму. Тоді британці відвідали Ялтинський палац та проїхались на авто Балаклавською базою підводних човнів. Про це пише видання ТопЖир.

Автори TopGear. Фото: скриншот з відео

Після цього Джеремі та його команда попили пивка у Миколаєві. Оскільки візит британців не афішувався, фактично саме TopGir став одним із перших, хто розповів про їх візит.

Сама зустріч відбулась у селі Митниця, за 30 кілометрів від Києва, біля українського ресторану.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Автографи авторів TopGear. Фото: скриншот з відео

Якщо подивитися на маршрут руху британців наприкінці 2013-го року, виходить, що майже всі локації, де вони були – Миколаїв, ЧАЕС, "Чайка" - у той чи інший спосіб постраждали від навали орків. Утім вцілила частина історії – автографи всіх ведучих Top Gear. До речі, Top Gear дивом встигли зафільмувати Україну у тому вигляді, до якого звикли всі ми, українці.

Джеремі Кларксон. Фото: скриншот з відео

Джеремі Кларксон від початку війни одразу після повномасштабного вторгнення допомагає ЗСУ: пікапами і гуманітаркою. Втім не лише цим він і його команда допомогли і допомагають Україні – кошти, отримані з продажу цих автографів підуть на придбання пікапу для піхотинців в/ч А7085.

Достатньо задонатити 100 гривень одним платежем. Посилання на Банку: https://send.monobank.ua/jar/3FPusp5y6u. Номер картки Банки: 5375 4112 0113 2300.

Нагадаємо, ми писали, що онука першого прем'єр-міністра Маша Фокіна потрапила під крапельницю - війна далася взнаки.

Як повідомляв "Знай.ua" путін знову вибрав легкий шлях знаходження "гарматного м'яса", спочатку пускає в бій незахищених.

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Діанов підтримав українців, які веселяться.