Ведучий російського державного телеканалу "Russia Today", а за сумісництвом пропагандист Антон Красовський запропонував палити та палити українських дітей, які вважають, що росія окупувала Україну. Про це він заявив у прямому ефірі RT.

Російський письменник Сергій Лук'яненко згадав у розмові з Антоном Красовським про те, як у 80-му році ще дитиною їздив на Закарпаття, де лікував астму. Там він почув від українських дітей, що "Україна окупована москалями", і через це розвиток країни зупинився. При цьому він підкреслив, що такі месенжі він чув від "цілком російськомовних, з російськими прізвищами" дітей, а розмовляючі українською "були абсолютно нормальними".

Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Пропагандист вислухав письменника та у відповідь запропонував знищувати українських дітей, які так вважають. При цьому він витончено розповів, як уявляє розправу над ні в чому не винними дітьми.

Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Прямо ось там, де пливе кача. Прям топити треба таких дітей, прямо в Тисині. Це наш метод. Сказав, що "москалі окупували" - і одразу прямо кидаєш у річку з бурхливою течією. ... Карпати це огидно. Там кожна. хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати і палити цих дітей", - заявив Красовський.

Раніше портал Знай повідомляв, розкіш на кістках: дочка "м'ясника" Суровікіна випадково видала місце розташування його таунхауса за 50 млн доларів.

Також наш портал інформував, Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян: "Бої йдуть дуже жорсткі".

Крім того, ми писали, експерт оцінив шанси окупантів залишитися під Херсоном, поки ЗСУ розносять їхню лінію оборони.