Дії Росії у Білорусі демонструють підготовку до спроби нового вторгнення. Вони хочуть послабити наші угруповання, і, можливо, перерізати наші лінії зв'язку та постачання.

Генерал, командувач Сухопутних військ України Олександр Сирський розповів, які загрози чекають Україну з боку агресора. Про це генерал розповів у інтерв'ю ABC News.

Генерал Олександр Сирський. Фото: скриншот youtube

За його словами, "вони ризикують двічі наступити на ті самі граблі". Нагадаємо, що генерал-полковник Сирський командував обороною Києва та контрнаступом на Харківщині. Головна з його заяв: "Загрози Путіна застосувати ядерну зброю в Україні реальні, Заходу "треба турбуватися"".

Він також зазначив, що вірить "в успіх наших збройних сил" на Херсонському напрямку, але заявив, що не можна недооцінювати і загрозу вибуху Каховської ГЕС. На йогодумку готуватися та розглядати треба всі варіанти, адже ворог йде на будь-які кроки.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ми перемагаємо, тому що, перш за все, ми виграємо психологічну битву. Перемога буде лише тоді, коли над усіма кордонами України, включаючи український Крим, майорять українські прапори. - заявив Сирський.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни продовжують регулярно здавати Херсон українським захисникам: пропагандисти здулися, а до міста повернулися гривні.

Як повідомляв "Знай.ua" російським окупантам вже нема чим воювати: звозять техніку та снаряди 50-х років.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства.