Стало відомо про те, який на сьогоднішній день один із найбільших страхів диктатора путіна. Йому не вдалося за короткий термін захопити Україну, і тому є можливість втратити відразу все.

Про це 24 каналу розповів політолог Микола Давидюк.

Якби 23 лютого російський диктатор передбачав, що з ним буде після повномасштабного наступу на Україну, він ніколи цього не зробив би. Плани провалилися, і він виявився повністю ізольованим від цивілізованого світу. З кожним днем ​​все лише посилюється, і в нього виник новий страх.

Путін і ядерний вибух, фото hyser

Це видно навіть неозброєним поглядом, якщо проаналізувати поведінку на публічних заходах, і легко можна маніпулювати.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"У Путіна з'явився страх. Він не знає, чого очікувати від українців, і думав, що ми прогнозовані. Ми за цю війну так навчилися і підготувалися, що він не знає, чого чекати від України. Коли він входив у війну, чи думав, що вийде з неї без Кримського мосту та Північного потоку?" – каже Микола Давидюк.

Українці вже сьогодні почали диктувати йому нову реальність і навіть гучні події в анексованому Криму відбуваються не просто так. На думку політолога, це могла бути невелика провокація з боку українських захисників, щоби подивитися, на що може піти путін.

путін і військові, скріншот: YouTube

"Ми витягли карту вперед і обіграли її за плюсових температур. Тепер ми знаємо, що робити при мінусових. Гірше, якби все сталося 10 грудня. Тоді ситуація була б зовсім інша – труби б точно "лопали". Зараз Україна стратегічно і тактично переграє Путіна" - підсумував Микола Давидюк.

Нагадаємо, куди зникли з інфоповістки Himars: чи тремтять росіяни досі від РСЗВ

Раніше повідомлялося, що диктатор путін міг правити до кінця життя, але 24 лютого наблизило кінець режиму

Також, ЗСУ можуть вийти на кордони 23 лютого за 2 місяці, а до літа зайти до Криму