Російські окупанти неодноразово викликали дикий сміх українців. І хоча суперника не можна недооцінювати, але трапляються такі екземпляри в путінській армії, що хочеться обійняти та плакати.

Поруч із "чмонями", ув'язненими, хронічними алкоголіками та іншим збродом є й унікальні "воїни", які б'ють рекорди. Так сталося і цього разу. Адже ЗСУ "зачепили" російського військового, який "повоював" рекордний час.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Якщо після слова "рекордне" ви вирішили, що це велика тривалість, то поспішаємо вам зупинити все навпаки.

Українські захисники ведуть власний рейтинг найшвидших попадань у полон російських мобілізованих у жовтні солдатів. Поки що лідером називають мобіка з Псковської області РФ.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Про це повідомляють бійці ЗСУ у соцмережах.

Так, найшвидшим мобіком в Україні поки що називають Демиденкова Романа Олексійовича з Псковської області, який від моменту висадки до попадання в полон провів на полі бою лише півтори години.

Повідомлення бійця ЗСУ, скріншот

Нагадаємо про перший оптимістичний прогноз щодо Півдня: у Пентагоні переконані у поверненні Херсона під контроль України.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Резніков розкрив реальну кількість іранських безпілотників у запасах у росії: "Ми навчилися їх знищувати".

Також стало відомо, що Михайло Подоляк висміяв спроби "другої армії у світі" знайти зброю для перемоги: "Це виглядає фантастично".