61-річна політикиня Юлія Тимошенко, не цурається похайпитись на війні, вона розмістила нові фото з військового шпиталю, та зробила декілька селфі з пораненими на реабілітації.

Юлія Володимирівна бігала по лікарнях військових на відновлення та знімалася на камеру. Про це Тимошенко написала невеликий пост на фейсбуці, де зазначила, що захисники надто скромні.

Тимошенко в шпиталі. Фото: скриншот Facebook

Ми просто захищаємо свою Батьківщину, – скромно кажуть наші поранені воїни та рвуться з лікарень назад на фронт. Ми просто робимо свою роботу, – скромно відповідають медики, які ставлять на ноги наших солдат. - написала здивована політикиня.

На відміну від військових Тимошенко і новим пальто встигає похвалитися, і з захисниками похайпитись. І розповісти, скільки корисних справ вона робить.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Тимошенко в шпиталі. Фото: скриншот Facebook

Хоча, звісно, кожна добра справа це неодмінно вклад в перемогу, незалежно від кого вона надходить від політика чи від працівника Укрзалізниці, головне, що всі донати і допомога для ЗСУ надихали та допомагали наших захисникам долати ворога на полі бою.

Тимошенко в шпиталі. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що легендарні Himars або гаубиці М777: яке озброєння від партнерів відіграло вирішальну роль на фронті

Як повідомляв "Знай.ua" черговий військовий "успіх" росіян: Кримський міст не зможуть ввести у повноцінну експлуатацію до вересня 2023 року.

Також "Знай.ua" інформував, правоохоронці ідентифікували понад 168 тисяч росіян, які за наказом путіна вбивали українців: карма наздожене кожного.