Державний переворот у Кремлі вже почав готуватися, і цього ніяк не уникнути. Після такої кількості поразок на світовій арені та в Україні диктатору путін не вдасться залишитись у кріслі президента.

Про це говорив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у новому випуску програми "Аргумент".

Там влада не може ніяк вигадати виправдання тому, чому така «велика держава» програє маленькій Україні, яку вони хотіли захопити за 3 дні.

Михаил Подоляк, фото: Instagram

І ось, все йде до того, що зміна кремлівської еліти станеться набагато швидше, ніж можна було на це розраховувати. Останньою краплею могла стати втрата Херсона.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

В Офісі президента зазначили, що державний переворот після цих подій уже неминучий.

"Це навіть не питання державного, а питання внутрішньоелітного перевороту. Він може статися швидше, ніж усі очікують. Це буде як втеча з Харківської чи Херсонської області, тобто всі чекатимуть, що Росія ще щось може зробити, а вона може тільки трохи використовувати ракети та "смикати" Іран. Цей державний переворот вже зав'язаний і вже вирує", - зауважив радник голови ВП.

Мітинг у росії, фото: вільне джерело

До речі, там еліти починають звинувачувати один одного у всіх смертних гріхах і шукають наступників. А ось чинна влада вже готується до втечі, після чого у Москві відбудуться стихійні процеси управління.

"Патріотичні канали в Росії змінили риторику. Вони кажуть, що Україну потрібно знищити, але ці ж канали показують, що Путін - абсолютний лузер. Він - аутсайдер, що провалився. Суб'єкт на прізвище Дугін заявив, що цар повинен заплатити за провали своїм життям. Це надзвичайно. важлива симптоматика дезінтеграції в усіх напрямках", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що в Ірані розпочався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір

Раніше повідомлялося, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх, крім себе

Також Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто