Стало відомо, які напрями можуть стати пріоритетними у росіян найближчим часом. Втеча з Херсона сильно їх підкосила, тому вони потребують якихось перемог.

Про це у своєму стримі розповів військовий експерт Олег Жданов, де регулярно висловлюється на тему ситуації на фронті, і намагається робити власні прогнози щодо подальших дій окупантів.

Після того, як російську армію змусили з ганьбою залишити частину Херсонської області, у Кремлі загострили свою увагу на Донбасі, який диктатор путін планує окупувати.

Херсон

Саме вся Луганська та Донецька області можуть бути головною метою диктатора, які він хоче взяти під свій контроль, і після цього намагатиметься змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також, безперечно, його метою є повне знищення України як держави, а також українців як нації.

Проте, є одна річ, яка безперечно на боці України, і йдеться про час. Його катастрофічно не вистачає російської армії, і вони з бліцкригу хочуть перебудуватися на війну на виснаження, що зробити, звичайно ж, не виходить.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"Російська система розвалена - вона існує тільки на папері і тільки в рапортах. А в житті жодна із систем не працює - ні мобілізаційна, ні військово-промисловий комплекс, ні військової організації та підготовки резерву", - каже Олег Жданов.

Росія прагне невеликого перепочинку, як це було в липні місяці, проте тепер на це ніхто не піде. Навіть розмови про мирні переговори вже не спрацюють.

Нагадаємо, що небо обороняється: як встигли показати американські ЗРК NASAMS в Україні.

Раніше повідомлялося, що росія може отримати свого Януковича: "кухар путіна" Пригожин з 18 років став затятим карним злочинцем

Також, у МЗС України поставили росіян на місце через розмови про мирні переговори