Депутат Сейму Латвії Александр Кірштейнс сказав історичну "базу", якої не знає навіть частина українців.

Він заявив, що російської нації як такої немає, а російська мова – це діалект, що виник з української мови. Про це депутат написав на своїй сторінці в Twitter.

"Немає такої російської нації. Сама російська мова виникла як діалект, коли монголо-татари намагалися говорити українською", – заявив Кірштейнс.

Скриншот повіомлення в Twitter

Свою репліку Александр Кірштейнс написав у відповідь до іншого твіту, де шукли росіян серед так званої опозиції, в росії, представленої виключно євреями. "На тебебаченні розповідають про п'ятьох кремлівських опозиціонерів і всі п'ять євреїв - Карамурза, Навальний, Ходорковський, Яшин, Нємцов. Де ж самі росіяни?".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Під твітом Кірштейнса серед росіян почалося справжнє пекло. Вони називали латвійського депутата матами, та взагалі показували свій і так всім відомий рівень культури.

Українці підтримали та подякували Кірштейнсу:

"Ожне задоволення дивитися, як палає у русні", "Як я люблю країни Балтії", "А рашистів як у коментарях бомбить що, не подобається? А нефіг було лізти зі своєю армією до України. Тепер всі дізнаються про вашу реальну історію", - написали українці.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ були помічені за 200 кілометрів від Москви, місцеві налякані і готуються вивчати українську: "Відчуття сюрреалізму".

Як повідомляв "Знай.ua" Ангела Меркель, яка викохала тирана путіна, відхрестилася від своєї провини: "У мене більше не було важелів".

Також "Знай.ua" інформував, що путін вперше озвучив офіційні цілі війни, проте вустами Пєскова та Лукашенка: "Український народ знищується".