Стало відомо про те, як росіяни постачають окупантів, які на сьогоднішній день розташовуються в районі окупованого Придністров'я.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму каналі у YouTube.

Виявилося, що ротація російських військ на цій території відбувається шляхом деяких махінацій. Під виглядом туристів вони прибувають до Молдови з країн Європи.

Придністров'я. Фото: скрін youtube

РФ зараз не постачає в так зване "ПМР" озброєння, але запчастини для ремонту та його обслуговування все ж таки доставляють.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Молдова закрила свій повітряний простір. Вона заборонила своїм і, звичайно, російським авіакомпаніям користуватися повітряним простором Молдови. Сьогодні ротація проходить під виглядом туристів і російські військові можуть прибувати до Придністров'я через Кишинів, через треті країни", - каже він.

При цьому у росіян підроблені паспорти, які виготовлені за форматом оригіналів, але видані на інше ім'я та прізвище. Такий обманний маневр дозволяє їм постійно їздити туди-назад.

Придністров'я

"От таким чином відбувається ротація особового складу. Щодо техніки та озброєння, то там ротація не відбувається. Єдине, що туди доставляють запчастини для ремонту та обслуговування техніки та озброєння", – сказав Олег Жданов.

До речі, перекрити транзит запчастин сьогодні неможливо. Через Україну це давно не робиться.

Нагадаємо, що на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз

Раніше повідомлялося, що пропагандистка симоньян заткнула ниючих "мобіків" і закликала "надихатися" бідним російським народом

Також, Ілля Ківа знову перебрав із наркотою: вже скидає "режим Зеленського" та очолює Україну